Jäsenyys

Sodankylän tanssi ry:n jäseniksi toivotaan liittyvän kaikkien tanssiteatteriin osallistuvien, jotka esiintyvät näytöksissä ja tilaavat harjoittelu- ja esiintymisasuja kauttamme. Jäseneksi voi liittyä sen lisäksi kuka tahansa, joka haluaa tukea sodankylläisten tanssia.

Jäsenmaksu oikeuttaa  jäsenetuihin. Jäsenetuja voivat olla kurssit tai kurssimaksujen alennukset, opintomatkat, virkistysmatkat, alennukset sisäänpääsymaksuihin, harjoitusasujen tilaaminen yhdistyksen kautta jne

Jäsenmaksu on 30 € täysjäseneltä ja 15 € saman perheen muilta jäseniltä. Kannatusjäsenksi voi liittyä  20 €:lla . Kannatusjäseniä otamme mielllämme vastaan. Kannatusjäsenet saavat vain osan eduista. Kannatusjäsen saa toki maksaa suuremmankin jäsenmaksun halutessaan.

Jäsenmaksu maksetaan Sodankylän Tanssin tilille FI60 2101 1800 0111 18. Viestiksi jäsenen nimi ja täysjäsenyys/kannatusjäsenyys. Jäseneksi kannattaa ilmoittaa se henkilö, joka osallistuu toimintaan, koska etuudet myönnetään vain sille henkilölle, joka on jäsen.