Tuotteet

NÄYTÖS-DVD:T

 

Sodankylän tanssin näytökset kuvaa lähes aina Seitasäätiön Mediapaja. He koostavat näytöksistä DVD:n, jota on saatavilla Sodankylän Tanssilta. Levyjä voi tiedustella Sodankylän Tanssilta. (sodankylan.tanssi@gmail.com).

 

Sodankylän tanssin kevätnäytös 2013 - Kesän tuulen kadonneet 15 vuotta. Tupla-DVD. 20€

TANSSIASUT

 

Tanssitunneilla tytöt käyttävät tanssibodyja ja trikoita. Pojat käyttävät T-paitoja ja housuja.

Tyttöjen tanssibodyja käytetään myös esityksissä esiintymisasun pohjana. Jokaisella ryhmällä on oman värisensä body. Bodyja tilataan lukukausien alussa yhteistilauksella. Samalla Sodankylän Tanssi lunastaa pieneksi käyneitä pukuja ja myy myös käytettyjä pukuja. ´Käytetyt puvut tulee palauttaa pestyinä ja siistissä kunnossa.

MUUT TUOTTEET

 

HUPPARIT JA T-PAIDAT

 

Käytössä on Sodankylän Tanssi -brodeerauksella olevia huppareita ja t-paitoja. Niitä tilataan aina muutaman vuoden välein, kun kysyntää on tarpeeksi. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tuotteista.

 

JUHLAJULKAISU

Sodankylän Tanssin 30-vuotis juhlajulkaisua on vielä saatavilla. Julkaisussa on tekstejä entisiltä ja nykyisiltä tanssijoilta ja tanssinopettajilta sekä muuta tietoa yhdistyksen 30-vuotisen historian ajalta.

 

 

PUKUJEN JA VALOJEN VUOKRAUS

 

Sodankylän Tanssin pukuvaraston pukuja voi vuokrata yksittäin tai kokonaiselle ryhmälle. Yksittäisen puvun vuokra on 10 €. Kokonaiselle ryhmälle samalaisen asun vuokra on 50 €. Ryhmille asuja voidaan luonnollisesti vuokrata vain se määrä, kuin niitä on varastossa.

Vuokraaja sitoutuu huolehtimaan puvuista ja palauttamaan ne siitä kunnossa, kuin on ne lainannut. Rikkoutuneet ja hävinneet puvut täytyy korvata.

Sodankylän Tanssi voi vuokrata myös näyttämövaloja. Kitisenrannan näyttämöllä paikallaan olevia valoja voi käyttää korvauksetta. Kitisenrannan ulkopuolellekin valoja voidaan vuokrata. Vuokran suuruudesta päätetään tapauskohtaisesti.